keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Pikku tuholainen

Mutta se ei ole hän. Hän on Uuno Hansperi. Tyttären 4-vuotis synttärilahja. Pitkäkarvainen nappisilmä. Kiltti ja vähään tyytyväinen, nyt jo pappa-ikäinen. Ihana harvavarvas. Ja kuten kuva kertoo, hän aikoo pian ilmeisesti vaihtaa osoitetta. Enkä ihmettele miksi.

Meillä nimittäin asuu tuo 1-vuotias nuorimies, tuholainen pahimmasta päästä. Joka kiipeää hamsterin häkin päälle ja viihdyttää itseänsä tiputtelemalla sinne kaikenlaista roinaa. Eilen illalla häkistä löytyi kaksi tuttia, lasten hammasharja, Littlest Pet Shop -elukka ja atomi. Minäkin tekisin muuttoa jos olisin kahden tulitikkuaskin kokoinen pieni ja viaton lemmikki.

Oikeesti toi poika on ihan kamala touhottaja ja pahantekijä! Tänäänkin olen kaivanut kaksi tuttia jo hamsterihäkistä. Pesukoneessa pyöri aamulla munakello!!! Roskiksesta löytyi tuttipullo. Eteisen ja olohuoneen matot se on rullannut tänään toistamiseen. Nyt se rämpyttää valokatkaisijaa, meillä on siis disko. Rakkaat naapurit varmaan ajattelee että mitä se äiti-henkilö siellä morsettaa! Valot päälle, valot pois, valot päälle ja taas pois. *huokaus*

Hän on se pikku tuholainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)