torstai 15. marraskuuta 2012

O-o-o-o-ompelen, niin näin ja väärinpäin...

Iski inspiraatio, muutenkin kuin keittiössä. Kaivoin kankaanpätkät esiin, singerin ja suristelin pojalle farkut! Ihan itte, omasta päästä, ilman kaavoja. APUA. Ihan huippuhyvät niistä ei ylläripylläri tulleet, olisin voinut tehdä hiukan pidemmät takakappaleet kestovaippaa ajatellen. Mutta toimii ne näinkin. Ja ei muuten ollut ihan helppoa näin aloittelijalle. Aika paljon joutui purkamaan, kun saumat meni vääristä kohtaa kiinni ja alkuun onnistuin leikkaamaan toiset lahkeet kankaan väärälle puolelle!! No tekemällä oppii ja muuta diipadaapaa...

Värit on ehkä tylsähköt (?) tummansininen yhdistettynä valkoiseen, mutta on aika raikkaat ja toimivat. Kankaita on vaan niin hirmu vähän ja kun inspiraatio iskee niin niillä menään mitä kaapista löytyy.

Tyttö alkoi välittömästi kinuamaan itselleen samanlaisia, mutta sellasia missä on pyöreät taskut. Tekisi mieli tehdä punaisilla tai keltaisilla resoreilla sille. Kankaat ei sellaisiin nyt tällä erää riittäneet, joten tää mama "joutuu" kangaskaupoille pikimmiten, jeij! Eurokangas here I come!


Aika söpöt, vai mitä tykkäätte?ps. jos joku ihana ja viisas ihminen tietää miten tätä blogin kellonaikaa muutetaan niin saa kertoa, mielellään, juu. Kello on nimittäin nyt 22.10 eikä suinkaan se mitä tuo väittää... Minä vaan en osaa sitä muuttaa oikeaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)