keskiviikko 21. elokuuta 2013

Hupputeepparit

Illan vauhtiompeluina syntyi kaksi hupullista t-paitaa suuttujalle. Molemmat on tehty Ottobren Brave Firemen -kaavalla koossa 92, muokattuna. Lakujeti joustofroteehuppari on rajusti kavennettu hoikkelille pojalle ja siihen lisäsin vapaalla kädellä leikatun hiippahupun. Keltainen sateenvarjoeläin on ihanan pehmeää trikoota ja sen leikkasin ilman saumanvaroja ja lisäsin normaalin hupun sekä resorit helmaan ja kädenteille.

Lyhythihaiset tein silmälläpitäen ensi viikon etelänreissua. (Jeeee! Se on jo ihan lähellä!) Talvellahan noiden alle voi laittaa pitkähihaisen trikoopaidan...tai ommella pitkät resorit kädenteille.


Minä olen nyt jotenkin ihan ihastunut raglanhihaisiin puseroihin lapsilla!

Hiiiiiiippahuppu


Aika kiva kuosi tässäkin!

Ja lopuksi vielä todistusaineistoa, että välittömästi käyttöön meni lakujeti-peitto! Minun mielestäni tämän kokoiset pikkupeitot on parhaita, koska niitä voi käyttää moneen tarkoitukseen; lämmittämään rattaissa, pinnasänkyyn päikkäripeitoksi, rattaiden tuulen- ja auringonsuojaksi ja rannalle sekä puistoon istuinalustaksi ja jopa pyyhkeeksi. 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti :) Suuttuja onneksi suostuu pitämään vielä kaikenlaisia äidin tekeleitä päällään <3

   Poista
 2. Heheh, ihania kuvia ja mikä hiippahuppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hiippahupusta tuli aika hiiiiiippa :D Tulee väkisin mieleen tosta töröstä -teletapit, teletapit, sanovat hei-hei!

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)