tiistai 13. elokuuta 2013

Nyt koitti se aamu

...kun crocsit eivät enää riittäneet. Piti laittaa lapsillekin tennarit. Ja kaivaa kaapista kosteutta pitävät välikausihousut.

*SYKSY*

On se tavallaan aika ihanaakin. Saa kaivaa kaapista hupparit ja villatakit, saapikkaat ja pipot. Omalla masentavalla tavallaan kuitenkin ihanaa. Pihan pihlaja on jo täynnä punaista marjaa ja mökillä aamukaste on saanut ihan uudet mittakaavat. Eniten tässä syksyssä kuitenkin harmittaa mökkikauden päättyminen. Mökille tulee ikävä ja kotisohvasta tulee taas liian tuttu. Toisaalta, talvella ehtii taas kuntosalille ja tapaamaan viikonloppuisinkin ystäviä.


Meidän kesä jatkuu vielä viikolla etelänreissun muodossa parin viikon päästä. Ollaan viimeeksi pidetty ydinperheen kesken lomaa puolitoista-vuotta-sitten!!! Toki ollaan tässä välissä oltu lyhyempiä pätkiä yhdessä ja lomalla, mutta ei kokonaista viikkoa! Ihanaa ja kaivattua aikaa.


Syksyä silmälläpitäen valmistui eilen suuttujalle fanttihaalarit pehmoisesta joustofroteesta. Kaavana Ottobren 4/13 Crawler koossa 86, aika isoin muokkauksin. Vähän nakki koko tuolle pienelle suurelle miehelle, seuraavista tehdään himpun leveämmät. Parit hupparit pitäisi myös syksyksi hurauttaa, ne kun käyvät tähän aikaan vuodesta vielä takkeina ennen varsinaista välikausitakki -aikaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)