tiistai 20. elokuuta 2013

Lakujeti

Sain tänään ihanaisilta naisilta vahvistuksen ajatukseeni tehdä peitto hilloamastani lakujeti-kankaasta. Toinen vaihtoehto olisi ollut suuttujalle huppari. Peitto sai enemmän ääniä.

Suuttujalla on rakas siilipeitto Me&I:lta ja sitä on kuljetettu mukana auto -ja mökkimatkoilla ja rattaissa unipeittona. Toivon tietysti että tämä lakujeti-peitto tekee nuoreenmieheen yhtä suuren vaikutuksen ja päätyy yhtälailla rakkaaksi ja jatkuvaan käyttöön.

Tässä on toinen puoli velouria, reunat keltaista resoria ja päällipuoli tuota lakujeti joustofroteeta, jonka ostin facebookin kangaskirpputorilta.


Voih, tämä ei nyt kuvissa pääse kyllä yhtään oikeuksiinsa. Kuosi on kerrassaan herkullinen, tulee ihan lakumieliteko, jaiks! Toinen puoli on sellaista pehmeää hieman hohtavaa turkoosia velouria, joka on saatu ihanalta ystävältä vuosien takaa.


Tämä äitihenkilö tykkää kovasti, entäs te? 

Huomenna lähden suuttujan kanssa kirppikselle taas pitkästä aikaa...ja kovasti tekisi mieli mennä visiitille siihen viereiseen Eurokankaaseenkin. 
6 kommenttia:

 1. tästä tuli herrrrrrrkullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Vähänkö haluaisin itsellenikin tällaisen torkkupeiton (ihanku meillä pystyis kukaan mitään päivätorkkuja ottamaan ;))

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään kovasti :)

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)