torstai 18. joulukuuta 2014

Ompelua ja lastenhuonetta


Mietin lapsille katosta tai telttaa tai jotain "juttua" lastenhuoneeseen.

Tilan ahtauden ja ison tavaramäärän takia sinne ei suuria mahdu, pari viirinauhaa nyt kuitenkin. Ompelin nämä mustavalkoiset viirinauhat Ikean paksusta puuvillasta. Nopea ja helppo tehdä, ja kuitenkin antaa huoneelle ihan uutta ilmettä!

Tässä siis muutama kuva lasten yhteisestä huoneesta ennen yläkerrassa alkavaa remonttia.
Tuo pilkullinen "takaseinä" on itseasiassa piipun kylki. Se on iltaisin suloisen lämmin, kun alhaalla on poltettu uunissa tulia. Piippu on maalattu tänä syksynä ja tälle lastenhuoneen puoleiselle seinälle laitettu nuo Ferm Livingin seinätarrat.


 

Olen ehkä vähän ihastunut kaikkiin Ferm Livingin tuotteisiin. Lastenhuoneeseen haluaisin ainakin näitä kangaskoreja lelujen säilytykseen.

Vähän haastavaa sisustaa ensinnäkin tytölle ja pojalle, ja toisekseen 7-vuotiaalle ja 3-vuotiaalle kumpaakin miellyttävä yhteinen huone. Mustavalkoinen nyt on ainakin unisex ja raikas ja sitä on helppo piristää keltaisella tai turkoosilla tehostevärillä jos siltä tuntuu.


Tarkoitus olisi keväällä aloittaa remontti ja purkaa vinttien väliseinät ja rakentaa sillä tavalla lisää lämmintä tilaa yläkertaan.

Lisätilan lisäksi odotan kyllä tosi paljon, että saadaan uudet seinä- ja lattiamateriaalit vanhojen tilalle! Tällähetkellä lattiassa on tummanruskea melko pahasti vioittunut ja liukas muovimatto. Seinillä roikkuu likaiset ja repaleiset tapetit ja katossa vielä alkuperäisen kattovalaisimen jäännökset. Mitään ei oikein kannata tehdä eikä hankkia uutta tuonne ennen remonttia, joten näillä vanhoilla ollaan menty.
Mutta. Hyvä siitä tulee. Sitten kun tulee. Keväällä joskus.  

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten kaunista teillä on. Musta-valkoinen värimaailma on <3 Taidan haluta tuollaisia kangaskoreja meillekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kommentti :) Musta-valkoisessa on kyllä sellaista ryhtiä, reippautta ja selkeyttä. Lastenhuoneessa se selkeys on hyväksi, kun kaikki lelut ja muut tekee siitä sekametelisoppaa kuitenkin :D

   Noi kangaskorit on <3 No, ehkä sitten remontin valmistuttua?!

   Poista
 2. Ihana tuo pulpetti ja kehto ♥ ja nuo pitsiverhot sopivat jotenkin niin ihanasti tuonne. Kivaa, kun on tiedossa remonttia! Sitä on aina mukava odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Minä jotenkin tykkään noista vanhoista kalusteista, kun niitä vaan ei ole liikaa nurkissa. Pieninä annoksina tosi söpöjä :) Tuossa kehdossa on Suuttuja vauvana nukkunut päiväunensa <3

   Poista
 3. Miekin ihastelin tuota pulpettia! <3 jos jostain löytyisi, huolisin meidän poikien huoneeseen samanmoisen :) kaunista! Meidän 7-v toivoi huoneeseensa mustavalkoista sisustusta. Saa nähdä miten tämä äippä osa sen toteuttaa. Sinä ainakin hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pulpetti löytyi tori.fi -sivustolta ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä :)
   Musta-valkoinen on aika helppo toteuttaa, onneksi! Kun malttaa pitää värimaailman vaan simpelinä, eikä lähde rönsyilemään :P

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)