tiistai 9. joulukuuta 2014

Pehmeät paketit

Blogissa on hiljaista, koska joululahja-ompeluksia vaan ei voi tähän aikaan vuodesta esitellä. Liikaa uteliaita silmäpareja, tiedättehän. 

Tässä kuitenkin yksi puolisalaa ompastu ja kuvattu juttu.

Tänä jouluna suosin pehmeitä paketteja.

Tässä eräs ilta kävin kurkkaamassa nukkuvia lapsia. Tai niinhän minä teen joka ilta. Mutta sinä eräänä iltana ne nukkuivat molemmat tonttulakit päässään. Siitä syntyikin idea. Tänään siis ompelin molemmille yöppärit ja niihin sopivat unimyssyt joulupakettiin. 

Suuttuja sai pitkähihaisen ja -lahkeisen pyjaman pesukarhutrikoosta. Paitaan käytin Ottobren 6/13 Mr. Bear -kaavaa koossa 104. Housujen pohjalla Ultimate Casual 98.


Voin jo kuvitella pikkuihmiset jouluaattona illalla yöpuvuissaan ja hiippamyssyt päässään. Minusta ajatus unimyssystä on vain jotenkin söpö. Silleen vanhanaikaisen söpö.

Myssyn kaava on sama kuin edellisen postauksen tonttulakeissa, ilman kulkusta tietenkin. 


Tytölle tein Rascal -raglanpuseron kaavalla piiiitkän yömekon koossa 128. Olen huomannut sen pitävän eniten sitä yhtä ainoaa pitkähelmaista yöppäriään. Nyt se saakin toisen, jossa on vieläkin pidempi helma! Toivottavasti tästä tulee mieluinen. 

Jokos teillä muilla kyhätään salaa joulupaketteja? Entä onko pehmeät paketit ihan nou nou?  

2 kommenttia:

 1. Oi unihattu kuulostaa ja näyttää varmasti supersuloiselta! Meillä ei oma muksu pehmeitä paketteja saa ( ja ne kovatkin tulee muualta, ihan riittävästi varmasti on autoja tulossa ;)), vaan nyt vielä vaatteet pääsee suoraan käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä toivon, että unimyssyt tulee käyttöön edes kerran :D Mutta voihan olla, että lapset tykästyvät niihin kovastikin.
   Yleensähän ne kovat(lelu)paketit on lapsille mieluisimpia, mutta tänä vuonna varsinkin tytölle tulee noita pehmeitä enemmän, se kun meni toivomaan pehmolelujakin pukilta.

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)