perjantai 12. joulukuuta 2014

Operaatio talvi!

Kun ei täällä blogissa voi hehkuttaa joululahja shoppailuja, niin pitääpä hehkuttaa itselle osteltuja juttuja sitten.

Täydellisen talvitakin metsästys -projekti sai eilen päätöksen! Vihdoin!

Minun on vaikeaa ostaa takkia nettikaupoista, koska olen niin lyhyt, ettei useimmatkaan takit näytä päälläni hyvältä. Ja nettikauppojen selaaminen on turhaa varsinkin kun etsinnän kohteena on nimenomaan pitkähkö, pyllyn peittävä takki. Ne normaalimitoituksella olevat ovat helposti minulle pohjepituisia. Eikä se postitus-palautusrumba vaan ole my cup of tea.

Kriteeritkin olivat rankat. Ei ole helppoa löytää takkia, joka on:
a) lämmin
b) puoleen reiteen, maks polveen saakka pitkä
c) sen mallinen, ettei paksuhko vyötärönseutu korostu ts. michelin look.
d) jonkun muun värinen kuin musta
e) alle 200 euroa
f) naisellinen ja sopiva arkeen sekä juhlaan. (ts. pulkkamäkeen ja ostoskeskukseen.)
g) pinnaltaan liukas, eli sellainen mikä ei ime jokaista kaulahuivista irronnutta karvaa ja lankaa
h) joku juju on aina plussaa! Eli vyö, leikkaus, huppu tms. kiva yksityiskohtaJa hei, nyt se löytyi! Uskokaa tai älkää, kriteerit täyttävä takki oikeasti on olemassa.Tätä väriä on vähän hankala kuvailla. Se ei ole ruskea, eikä beige, eikä harmaa. Olisikohan oikea sävy nutria tai myyrä? En halunnut mustaa, koska melkein kaikki takkini on olleet mustia, ja musta väri vie talvikalpeasta naamasta loputkin värit.

Pituus on minulle juuri passeli ja malli vieläkin parempi kuin uskalsin toivoa! Jujuna on sivusuunnassa kulkeva vetoketju ja piilotaskut. Tykkään!
Mitäs sanotte? Joko teiltä löytyy The Talvitakki eteisen kaapista? 


Kuin tilauksesta saapui samana päivänä nämä Ellokselta tilaamani mustat nahkasaappaat. Näissä on pohkeenpuolella stretch-kangasta, joten nämä istuu monenkokoiseen pohkeeseen, siksi uskalsinkin nämä tilata. Ja tietysti siksi, koska sain näistä tilaajaetuna -40% hinnasta pois. Itse lesti on melko kapea ja toivon näiden venyvän käytössä vähän sopivammiksi. Ainakin usein nahkaiset kengät asettuvat ajan kanssa jalkaan kunnolla.


 

Nyt alkaa olla talvikamppeet reilassa. 


2 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen takki, oikein passeli! :) Ja kengät myös.

  Mulla on the takki hommattu, äiti osti.. :D Kengät on muistaakseni jo 2 talvea kuljetut riekerit, niin hyvät jalassa että toivon niiden kestävän ainiaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana äiti! :) Mä tarttisin vielä sellaiset talviulkoiluun (ts.pulkkamäkeen) sopivat ja lämpimät saappaat. Jännä, ettei Dinskon halpiskengät kestäneet kuin kolme talvea :D :D

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)