sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Husisukkanen

Eli susihukkanen ja sen toveri karhu mesikämmen.

Tilasin taannoin Tuikesta tätä suloista Hukan perintö -nimistä trikoota. Silloin tein siitä NÄMÄ.


Suuttuja on kasvaa hujahtanut niin kovasti, että sillä tuntuu liputtavan liki jokaisen paidan helmat ja housujen lahkeet. 

Piti tarttua toimeen. Oli jo aikakin.



Housut on ihan peruspertsaa, mutta niin ihanan väriset etten kestä! Ja löysin kangaslaatikosta vielä superhyvin mätsäävää ohutta resoria näihin.

Kaavana jälleen Ultimate Casual 104, reippaasti pidennetyillä lahkeilla ja vetäisinpä vyötärönkin korkeaksi, niin ei vilku rekkamiehen hymy.



Hukkapaita on se tuossa yllä linkkaamassani postauksessa tehty paita, lisäsin vain pitkät hihatesorit ja helmaresorin käyttöikää jatkamaan. Ja antaapa ne aika kivasti ilmettäkin.




Raitapaidan kaavana toimi Mr. Bear 104.
Karhun taustalle silitin tukikangasta ja ompelin pienellä siksakilla aivan reunasta kiinni. Tähän tein tosi pitkät hihanresorit ja jatkoin helman pituuttakin vähän. 

Pojille on tosi vähän mitään kivoja "jujuja" paitoihi, ainoastaan huput ja nappilistat millä saa vähän muunneltua ilmettä. Tytöille on frillaa ja rypytystä, levenevää helmaa ja pussihihaa. Pojille ei mitään kivaa, pöh.
Tähän tökkäsin pääntielle pari nappia ja mietin onko nekin silti vähän tyttömäiset?




Lippapipo on Noshin ilmaiskaavalla tehty koossa M. Suuttujalla on tosi pieni pää ja tämä M-kokokin tuntuu vähän isolta, mutta ehkä toi kupoli tosta vielä kasvaa lippikseen sopivaksi. 
Tähänkin ompelin tukikankaalla vahvistetun hahmon ennen pipon kokoamista. Vuorina on Hukan perintö -trikoota ja päälaelle laitoin vielä mustan tupsun keikkumaan!






(vinoraita- ja mintunvihreä trikoo Nosh, hahmotrikoo Tuike, turkoosi resori Eurokangas, keltainen resori paikallisen kangasliikkeen poistomyynti) 


6 kommenttia:

  1. Lippapipot on ihania. ♥ Mä arvon lippapipon ja lierihatun välillä. Eli teen varmaan molemmat. :D Meillä jäi lippapipo jo alkukesästä pieneksi. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molempi parempi! Mä tein viime kesänä kolme lippapipoa, mutten tiedä mahtuuko yksikään tuolle enää päähän :D

      Poista
  2. Onpa taas huippuhauska asukokonaisuus! Sie se oot näpsäkkä! :) onko sulla kaavaa päässä jooga-mallisille housuille? Meidän likka saattaisi jopa sellaisia pitää, missä kunnon korkea resori lahkeensuussa ja löysät puntit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Teija :)
      Multa ei löydy itseltä sellaista kaavaa, mutta olen aikeissa tehdä sellaisen leggarikaavan pohjalta, jos se onnistuu niin laitan kaavan jakoon :)
      Jossain vanhassa Ottobressä on melko samanoloinen Saimi -niminen kaava, voit koittaa googlettaa?

      Poista
  3. Ihan mahtis setti! Värit on raikkaat ja resoreilla käyttöiän jatkaminen on hyvä idea :) Miuta ainakin aina surettaa, kun jotkut ihanat vaatteet jää pojalle pieneksi, ei vaan raaskisi laittaa pois käytöstä. Napit ei oo yhtään tyttömäiset, just hyvät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannariina :) Täällä olisi myös ohjelmassa vaatekaappien siivous ja pienten poislaitto, mutta totta, se itsetehtyjen "hukkaaminen" surettaa, muttei niitä vaan voi kaikkia säästääkään :/

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)