torstai 13. heinäkuuta 2017

No koska Pionit


Olen tukkinut instagram -tiliäni viime päivinä kukkakuvilla. 
Varmaan tylsää toistoa joidenkin mielestä, mutta en mahda itselleni ja ihastukselleni mitään! Niinhän se on, rakkaudessa, että sen kohteesta jaksaisi puhua loputtomiin ja julistaa sen ihanuutta koko maailmalle ❤ 


 


Eilen satoi niin hurjasti tuntitolkulla, että päätin sateen hetkeksi tauottua kipittää saksien kanssa pionipuskien kimppuun pelastamaan muutamat auenneet kukat sateen piiskaukselta vaasiin. 

 
 


Kukat ovat auenneina valtavan suuria, kukka ei edes mahdu kämmenelle 
ja niistä lähtevä tuoksu on huikea, sellainen ruusumainen!


 


Tänään aamulla oli vielä pakko napata lisää kuvia (kaikkien instaseuraajien iloksi...) sillä tämä ilo näistä kukista on aivan liian lyhyt ja pian ne jo lakastuvat pois. 

 
 


Tämä uusi vaasi oli rakkautta ensi silmäyksellä ja sellainen löytyikin Sisustusliike Dreamsista ❤ Mun lempikaupasta. Vaasiin saa kivasti aseteltua kukat eri tavoilla sen jännän muodon vuoksi. Paras ostos aikoihin!

 
 


 Meillä oli tänään ihan superkiva päivä Olgan farmilla Iitissä rakkaan kaverin ja hänen lastensa kanssa. Mä niin rakastuin siellä vapaana tallustelevaan aasiin. Se oli niin symppis! Hetken mietin miten sen saisi salakuljetettua mun miniauton takapenkillä kotiin! Jos ette ole vielä käyneet tuolla kotieläintilalla niin menkäähän ihmeessä, siellä on kiva viettää kokonainen kesäpäivä pidellen piknikkiä ja rapsutellen aasia, koiria, vuohia, ankkoja ja pupuja. Iiikh. 


Mutta nyt, hyvää yötä ja kauniita unia, pionien kuvia. Tai aasien. Tai koiranpentujen.




 


9 kommenttia:

  1. Pionit ovat niin kauniita ja niissä on ihan mielettömän ihana tuoksu. Menin tänään kesähuoneeseen, missä oli pioneja maljakossa. Oven avattuani vastaan tuli suorastaan huumaava tuoksu. Täällä siis myös tykätään pioneista.

    Olgan farmi on kiva paikka ja tuo aasi on todellakin hurmaava tapaus.

    Kivaa tulevaa viikonloppua Sinulle, Marika ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän voimakkaan tuoksuisia kyllä nää pionit! Minusta tuoksu on hyvin samanlainen kuin sellaisessa lapsuuden ruusupensaassa, jonka terälehdistä tehtiin "hajuvettä" <3

      Iloista viikonloppua sinullekin Krisse! <3

      Poista
  2. Aivan ihana väri näissä pioneissa!Mä odotan omien pionien avautuvan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja jännästi muuten haalenee tuo väri sitä mukaa kun kukka aukeaa! Aluksi se on tosi tumma ja lopulta, täysin avonaisena enemmän vaaleanpunainen! <3 Nää on niiiiiiin ihanat! Varmasti sunkin pionit aukeaa ihan pian! :)

      Poista
  3. No se aasihan teidän pihalta puuttuukin, tosin mites sitten kävisi ihanien pionien??? ;D
    Mielestäni pioneista ei voi postata/instata/puhua/hehekuttaa liikaa. Ja kuten jo sanoit, kohta niidenkin aika on jo ohi....
    Aurinkoista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että pioneille ja pihan kaikille muillekin kukille saisi aasin myötä heittää hyvästit! :D Mutta voisin mä silti haluta sellaisen tohon pihalle piehtaroimaan ja huutamaan <3

      Kivaa viikonloppua ja lomaa sullekin Satu! :)

      Poista
  4. Onpa tosiaan ihana toi vaasi. Toivottavasti mun pionit kukkisivat tänä vuonna mutta tuskin sentään kun mitään sen suuntaista ei vielä penkistä edes näy. Viime vuonna ne istutin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi vaasi on ollut niin hyvä! Tosi tukevaa ja painavaa lasia eli ei mene ihan pienestä rikki ja siihen saa tosi hauskasti aseteltua kukat! :) Oon tykännyt ihan hulluna!

      Meillä toinen pioni kukki hurjasti ja toinen teki vain yhden nupun! Ja ovat siis vieretysten, joten luulisi niillä olevan samat kasvuolosuhteet. En sitten tiedä oisko toinen suuttunut keväisestä takatalvesta? Toivotaan että sun pioni kukkii <3

      Poista
  5. No koska pionit on vaan niiiin ihania <3 <3 Niitä jaksaa ihastella, tuoksutella ja kuvata vaikka kuinka paljon!

    VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)