perjantai 4. tammikuuta 2013

Alennusmyynnit katsastettu

Naapurin äidin kanssa lähdimme toiveikkain mielin eilen ilman lapsia alennusmyynteihin. Oli niin mukavaa vaihtelua ainakin tämän äitihenkilön arkeen päästä juttelemaan ilman että lapset keskeyttävät jokaisen lauseen; sai ihan rauhassa istua ja juoda limpparia ja kierrellä kiireettä kaupoissa. Monessakohan liikkeessä kävimmekään...öööö...äkkiä laskettuna kahdessatoista!

Aika monta kassia oli kotiin tuomisia, mm. itselleni löysin H&M -liikkeestä harmaan neulehameen kympillä,  Gina Tricotista 2 t-paitaa/ tunikaa 5€/kpl ja lisäksi ostin Eurokankaasta tarjouksessa olleita resoreita 5€/m keltaisena ja punaisena tulevia ompeluita silmälläpitäen.Tytölle löytyi Lindexiltä hopeanväriset legginssit -50% ja Suomalaisesta kirjakaupasta Maikki Harjanteen Minttu morsiusneitona ja Vanttu ja vaari -satukirjat 4,95€/kpl. Normaalihinta oli molemmissa kirjoissa yli kympin.Pojalle ostin Lindexiltä farkunsinisen neulepuseron -50% eli oli 7€ ja Polarn o. Pyretiltä kauan himoitut vakosametti-lappuhaalarit. Ne on juuri niin ihanat kuin olen mielessäni kuvitellutkin!

Kyllä shoppailu hyvässä seurassa vaan piristää! Tai oikeastaan ihan mikä vaan hengailu hyvässä seurassa piristää.

Jesper Juniorin myyjä muuten paljasti että isommat alet alkavat heillä sunnuntaina *vinkvink* eli silloin alessa -50% mm. Racoon (entinen cupcake) toppahaalareita ja paljon muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)