maanantai 14. tammikuuta 2013

Uusi lempparini

Jaan teidän kanssa tässä yhden lempituotteeni. Tai parikin. (Halusitte tai ette, hahhaaaa!) Nimittäin Lush Big -shampoon. Lush tuotteet ovat kasviperäisiä, käsinvalmistettuja luomu raaka-aineista tehtyjä ihanan tuoksuisia saippuoita ja muitakin kosmetiikkatuotteita.

Olen kokeillut kiinteitä shampoo-paloja ja todennut ne loistaviksi! Aivan mahtavia nämä ovat lomalla mukana, koska nämä eivät vie tilaa eivätkä ole nestemäisiä! Olin taas menossa ostamaan uutta shampoo-palaa, mutta myyjän suosituksesta ostin geelimäisen shampoon nimeltä BIG. Tämä lupaa antaa kiiltoa ja tuuheutta ja sen aineosina toimivat mm. suolakristallit, merilevä ja limettimehu! Tätä ei tarvitse laittaa kuin vajaa teelusikallinen pitkiin hiuksiin, eli on riittoisaa.  Ja ilokseni voin kertoa -koukkuun jäin! Shampoo pitää lupauksensa ja hiukset todella tuntuvat puhtailta ja ilmavilta pesun jälkeen.
Lushin saippuat ja muu kosmetiikka on hmmm, en tiedä onko tämä liiian rajua sanoa, mutta hirrrvittävän hajustettua. Eli allergiset ja hajusteyliherkät kiertäkää ko. putiikki kaukaa! Itse henk.koht. pidän tuoksullisista tuotteista, enkä ole saanut päänsärkyä näistä, vaikka joistain hajuvesistä tulee todella huono olo.

Olen kokeillut mm. fresh farmacy -epäpuhtauksia estävää kasvosaippuaa, Honey i washed the kids -palasaippuaa, seanik- ja karma komba -shampoopaloja, sugar scrub -kuorintapalaa ja rub rub -kuorivaa suihkugeeliä. Kaikkiin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Suosittelen kokeilemaan!
(Lushilla on myös verkkokauppa jos jotakuta kiinnostaa esim. etukäteen tutustua tuotteisiin. Löytyy googlaamalla)


1 kommentti:

  1. kävisiköhän tuo shampoo näille harmaille hapsuille?

    VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)