maanantai 21. tammikuuta 2013

My first Emmaljunga

Sunnuntaina haettiim huitsin tuutista Mäntsälän takamailta kympillä retrorattaat vol 3. Ja yllättäen taas kerran fb:n retrolumppu-ryhmän kautta. Minun ihka ensimmäiset Emmaljungani muuten!

(Meillähän on tytöllä ollut Habercornin yhdistelmät, Brio Sittyt, Carenan easyt ja Quinny freestylet. Noo, näistä en yksiäkään kelpuuttanut pojalle, vaan piti saada hienot kääntyvillä eturenkailla kevyesti rullaavat Brio Sing yhdistelmät. Sitten ostettiin Peg Peregon Pliko P3 matkarattaat auton takakonttiin. Sitten Retrorattaat vol 1, Orat, sitten retro-matkikset Hauck ja nyt nämä retro Emmaljungat. Meillä on myös miehen siskolta ilmaiseksi saadut Brion istumarattaat, jotkut vanhat racet kai?)

Näiden putkissa on ruostepilkkuja, joten ne pitää kiillottaa pois (mies sanoi että autovahalla?) ja kuomun yksi ruuvi tai pultti tai niitti tai joku on irti eli siihen pitää ostaa uusi. Sisäkankaissa oli pahoja tahroja ja reikiä eli ne meni poistoon ja vaihtoon. Irrotin kuomun sisäkankaan, mutten tiedä osaanko ommella siihen koskaan uutta tilalle. Menköön nyt toistaiseksi näin. Istuimeen ompelin vanhasta retro-pöytäliinasta uuden kankaan ja samasta tein myös kiinteän vaunuverhon (...kun ei siitä tullutkaan hyvä kuomun sisäkangas). Ompelin sen siis kuomun yläreunaan kiinni ja se on sieltä rullattavissa alas aina tarpeen tullen.

Aika monta kirosanaa pääsi ompelu-purkaus -hommassa, enkä todellakaan ole tyytyväinen tulokseen, mutta kun en paremminkaan osaa ja ehdi. Eli kuvissa rattaat näyttävät paremmilta kuin onkaan (kuvissa ei myöskään näy rungon ruostepilkut).

Näihin tuli mukana vauvan kantokoppa (se on kuin uusi!) sekä jalkapeite.
Kantokoppa meni heti testaukseen kuten näette! Hiukan on liian pieni tuolle meidän isolle rötkölle...Eikö muuten olekin aika ihanan keväinen vauvan fleecepeitto? Se on H&M:ltä ja maksoi hurjat 2,90€, ei paha hinta ollenkaan! 

ps. meidän oma tietokone on huollossa ja lainakoneella kirjoittelu tuntuu todella oudolta eri kuvaohjelmineen kaikkineen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)