perjantai 4. tammikuuta 2013

Löytöjä

Kävin eilen yhden ihanan blogin (oi mutsi mutsi) innoittamana UFFilla itäkeskuksessa. Siellä on tasarahapäivät ja eilen oli kaikki tuotteet maksimissaan 5€. Ei sieltä paljoa mukaan tarttunut, mutta ne vähäiset ovat sitäkin ihanampia! Itse köyhdyin 7 euroa ja kotiin lähti Tampellan retro verho ihanan kirkkaassa punaisessa värissä ja jonkun itseneulomat oranssit villaiset retrolumppu lapaset. Ihan huiput! Miten sitä voikaan tulla näin onnelliseksi ja iloiseksi näistä second hand -löydöistä?! Näitä ei Anttilasta saa.
Tuosta Tampellan lady -kankaasta ajattelin ommella itselleni hameen ja jos kangasta riitää niin tytölle pussimalliset shortsit myös.

Eikö olekin kivat löydöt!


Nyt tuli kauhea himo päästä kirppareille kiertämään ja kierratyskeskuksiin shoppailemaan. Viime kesänä käytiin tosi usein kierrätyskeskuksissa kun etsittiin kesämökille tavaraa, huonekaluja ja tarvikkeita. Ja minä tietenkin metsästän siellä hamsterin vimmalla retro-leluja ja -täkkejä.

2 kommenttia:

  1. Mahtavat löydöt! Noi lapaset on aivan ihanan väriset ja kangas hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö :) Me niin tytön kanssa pukeudutaan kesällä tuohon kankaaseen, päässä vaan surisee ideoita huiveista ja hameista! Kovasti koitin penkoa koreja olkalaukku mielessäni, mutta ei, niitä ei löytynyt. Sulla kävi tuuri :)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)