tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden viimeinen päivä

Vuoden viimeisen päivän iltaa vietimme naapureiden kanssa. Skoolasimme lasilliset kuohuvaa ja herkuttelimme mutakakulla.

Illalla näimme mm. vihaisia anoppeja, naisten naurattajia, korttelin Elviksen ja pikku Buddhan. Kuka noille ilotulitteille keksii nimet??! No lapset ainakin tykkäsivät kovasti ja olihan sitä odotettu lauantaisesta rakettien ostohetkestä saakka.

Vajaa pari tuntia jaksettiin liukastella ulkoilla ja sen päälle keiteltiin perinteisesti nakit. Ihan parhaita on muuten herra Snellmanin kunnon nakit, ihasti napsahtavat ja lihaisat ja maistui hyvin myös lapsille. http://www.snellman.fi/fi/tuotteet/kunnon-nakkimakkara
Molemmat lapset olivat aivan sipissä ja nukkua tuhisivat omissa sängyissään jo klo 22 jälkeen. Oli niin jännä päivä. Isähenkilön kanssa jaksettiin vaivoin valvoa puolille öin ja katseltiin parvekkeelta sateista vuoden vaihtumista ja ilotulitusta.Kulunut vuosi oli raskas ja kuitenkin toiveikas ja onnellinen. Toivon tästä vuodesta yhtä onnellista ja tapahtumarikasta. Itse lupaan olla rennompi äiti, elää hieman terveellisemmin ja ommella enemmän.

Millaisia uudenvuoden lupauksia teitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)