tiistai 16. joulukuuta 2014

Vilautus

Niin siis joululahjavilautus! Lähisuku, sulkekaa silmänne ja menkää vaikka facebookiin ;)


Kuten kerroin, pääsin VIP -iltaan ihanan bloggaajajoukon kanssa sisustusliike Dreamsiin ja sen alakerroksessa sijaitsevaan Designkellariin.

Löysin Designkellarista kivan joululahjan sukulaispariskunnalle! Nicolas Vahe´n mukaan otettavat kylmien juomien pillimukit ja lasipullollinen mustikkalimonaadia.


Mukien etiketin sisäpinnalta löytyy ohje kahteen erilaiseen kylmään juomaan; kookos-passion jääteehen ja vadelma-unelmaan!





Meille kotiin ostin Dreamsista beigen tähtikulhon sipseille ja ilahduin kun kuulin sen olevan tiskikoneessa pestävä! Huippua! (tuli sitten testattuakin se heti, jännä, ettei sipsit vaan tahdo säilyä siinä kulhossa, heh)




Joulukuuseen aion ripustaa nämä Lyhtytalon suuret valkoiset kulkuset. Ne oikeasti helisevät tosi kauniisti. Tyttö ihastui näihin oitis ja kyseleekin nyt, että milloin se iso joulukuusi oikein tulee?


Ja tämän ihanan pörröisen sydämen ja Miss Etoilen paperilumiukko -koristeen saimme vielä lahjaksi bloggari-illan päätteeksi. Ihanasti meitä huomioitiin kyllä, kovin kovin vieraanvaraista.
Eikä varmaan tarvitse arvata pidänkö näistä, onhan ne lempiväriäni, valkoiset! Ja todellakin pääsevät koristamaan sitä joulupuuta, kunhan se kotiin haetaan <3


Milloin te muuten haette kuusen? Onko nyt vielä liian aikaista? Alkaako se varistaa jo ennen aattoa, jos sen nyt hakisi sisälle? Joulukonkarit, jakakaa viisautenne! 




2 kommenttia:

  1. Toi mustikkalimonadi on kyllä tosi huikee juttu ♥ Aloin itsekin miettiä pitäiskö ostaa pullo pukin konttiin. Tällä viikolla, kun on vielä pakko poiketa Dreamsissä. Ihanat lahjat tosiaan saimme tuolta ja minullakin ne on jo roikkumassa. Ei kylläkään kuusessa, mutta esillä kuitenkin.

    Meillä on toista vuotta nyt tekokuusi. Haimme sen eilen olohuoneeseen ja koristelimme. Siinä on valmiina led-valosarja...kätevää! Nyt on jotenkin niin levollinen olo, kun kuusi on jo koristeltuna ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä tekisi mieli ostaa itsellekin tota limpparia ja maistaa! :P

      Meidän kuusi on vielä metsässä tai torikauppiaalla, ja meinattiin kyllä sunnuntaina se hakea ja laittaa esille. Koristelut tehdään vasta aatonaattona lasten kanssa, niinkuin aina, mutta nyt onkin pari uutta ja ihanaa koristetta lisää laitettavaksi :)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)